Ligue 1: Πήρε το ντέρμπι παραμονής το Στρασβούργο, ανεβαίνει η Λοριάν

Τεράστια επικράτηση με (2-0) για το Στρασβούργο στο ντέρμπι παραμονής με τη Ναντ, ενώ με νίκη συνέχισε και η Λοριάν που ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις Οσέρ - Κλερμόν (1-1) και Αζαξιό - Τουλούζ (0-0).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η δράση στη Ligue 1. Στα αποτελέσματα ξεχωρίζει το διπλό του Στρασβούργου με (2-0) μέσα στην έδρα της Ναντ και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Λοριάν με 2-1 επί της Μπρεστ. Ισόπαλες έληξαν οι άλλες δύο αναμετρήσεις, με την Οσέρ να μένει στο (1-1) με την Κλερμόν, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στην Αζαξιό και την Τουλούζ έληξε χωρίς τέρματα.

Ναντ – Στρασβούργο 0-2

Τεράστιο διπλό για το Στρασβούργο, που κέρδισε με (2-0) την Ναντ μέσα στην έδρα της και πήρε ανάσα στην μάχη της παραμονής. Μετά από αυτή τη νίκη, το Στρασβούργο ανέβηκε στην 14η  θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, αυξάνοντας κατά πολύ τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βλέπουν τον εφιάλτη του υποβιβασμού να πλησιάζει, αφού έμειναν στην 17η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και πλέον θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν για να μείνουν στην κατηγορία. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Ντιαλό (26’) και Ντιαρά (47’).

Λοριάν – Μπρεστ 2-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λοριάν, που μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Παρί, κέρδισε την Μπρεστ στην έδρα της και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ιμπραϊμά Κονέ, που σκόραρε και τα δύο τέρματα της Λοριάν στο 32’ και στο 51’. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ντε Καστιγιό στο 69′. Μετά από αυτή την ήττα, η Μπρεστ παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, αφού είναι 15η με 35 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 17η Ναντ.

Οσέρ – Κλερμόν 1-1

Ισόπαλη με (1-1) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Οσέρ και την Κλερμόν, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη, αλλά στο τέλος να αρκούνται στην ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι στο 36’, με τον Τουρέ, ενώ για την Κλερμόν ισοφάρισε ο Κάουι στο 54’. Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, η Οσέρ έπεσε στην 16η θέση και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη Ναντ που είναι η τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται. Η Κλερμόν συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, αφού έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση με 50 βαθμούς.  

Αζαξιό – Τουλούζ 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση που έγινε στην Κορσική, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλά λάθη, μη μπορώντας δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι έμειναν στη 18η θέση με 23 βαθμούς και δεν έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη, οι κυπελλούχοι Γαλλίας είναι στην 13η θέση με 42 βαθμούς και ουσιαστικά η χρονιά για αυτούς έχει τελειώσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.