Ρεμς – Στρασμπούρ 0-2: Νίκη με…τρεις επιθέσεις (hls)


Το ποδόσφαιρο δεν είναι… δίκαιο άθλημα, επίσης δεν είναι μπάσκετ που κερδίζει ο καλύτερος, έτσι η Στρασμπούρ κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας με 2-0 επί της Ρεμς ουσιαστικά με 3 επιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 έγινε μόλις στα 16” της αναμέτρησης με πάσα του Ντιαρά και δύσκολη κεφαλιά του Ντιαλό. Το γκολ μέτρησε 3 λεπτά μέτα καθώς εξετάστηκε για offside από το VAR αλλά οριακά ήταν καθαρή η φάση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η Ρεμς είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, έκανε πολλές ευκαρίες αλλά αδυνατούσε να σκοράρει. Έφτασε να έχει κατοχή μπάλα 78% και περισσότερες από 300 πάσες και ποσοστό ευστοχίας στο 79%, όμως όλα αυτά παραμένουν απλά νούμερα αν η μπάλα δεν μπει στα δίχτυα.

Αυτό έγινε για την Ρεμς στο 35ο λεπτό, όμως το VAR επιβεβαίωσε το βοηθό του Τουρπάν, που σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Το χειρόετερο για τους γηπεδούχους όμως δεν ήταν ότι δεν μέτρησε το δικό τους γκολ αλλά το ότι στην επόμενη επίθεση της η Στρασμπούργκ είδε τους Ντιαρά και Ντιαλό να συνεργάζονται κάνοντας το 2-0. Δεύτερη ασίστ Ντιαρά, δεύτερο γκολ Ντιαλό και η Στρασμπούρ έβαζε γερά θεμέλια νίκης.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε η Ρεμς την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έλεγε να περάσει τη γραμμή του τέρματος για να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Γκολ δεν μπήκε, το 0-2 παρέμεινε και η Στρασμπούργκ πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.