Νίκησαν Λοριάν, Τουλούζ, Μονπελιέ, στην ισοπαλία έμειναν Ναντ και Νις

Γεύτηκαν τη χαρά της νίκης Λοριάν, Τουλούζ και Μονπελιέ στην 27η αγωνιστική της Ligue 1. Στο 88' της αναμέτρησης με τη Ναντ, έχασε το τρίποντο η Νις.

Ναντ – Νις 2-2: Διατήρησε το αήττητο, παρέμεινε στο -4 από την “πεντάδα”

Στο στάδιο “ντε λα Μπουζουάρ”, η Νις δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη, αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 2-2 στο 88′. Έμειναν στην 7η θέση οι φιλοξενούμενοι και στο -4 από την 5η Ρεν.

Μόλις στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με τον Τερέμ Μόφι και μπαίνουν σε θέση οδηγού. Στο 31′ οι γηπεδούχοι βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μουσά Σισοκό για το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Ναντ χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Λουντοβίκ Μπλας αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη, ο Γιουσούφ Ενταγισιμιγιέ με γκολ στο 71′ δίνει εκ νέου το προβάδισμα στη Νις, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερνε να βρει δίχτυα. Η Ναντ από την άλλη έκανε το πρώτο της σουτ στο δεύτερο ημίχρονο στο 77′ (!) με τον Νικολά Παλουά και ισοφάρισε στο 88′ σε 2-2 με τον Μοσταφά Μοχάμεντ, “παγώνοντας” τους φιλοξενούμενους.

Λοριάν – Τρουά 2-0: Νίκησε τον… κακό της “δαίμονα”

Ο Σεϊκ Ντιένγκ σκοράρει στο 8′ στο στάδιο “Ιβές Αλενμάτ-Λε Μουστόιρ” και βάζει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στεφανί Ντιαρά “σφραγίζει” τη νίκη για τη Λοριάν.

Η Λοριάν βρίσκεται στην 8η θέση με 43β, ενώ η Τρουά παραμένει στην προτελευταία θέση με 20β.

Ανζέ – Τουλούζ 0-2: Εξακολουθεί να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Ανζέ

Στο “Στάδιο Ρέιμοντ Κόπα”, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37′ με τον Μίκελ Ντέσλερ να βρίσκει δίχτυα, ενώ μόλις στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τις Νταλίνγκα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μετά το 0-2 και είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ.

Η Ανζέ παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 10β, αυτή ήταν η 10η νίκη της Τουλούζ στο πρωτάθλημα.

Αζαξιό – Μονπελιέ 0-1: Ήττα και παραμονή στην τελευταία τετράδα

Στο “Stade Francois Coty” το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες χωρίς γκολ. Η Μονπελιέ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, που απείλησαν στο 1′ και στο 14′ με δύο σουτ του Μπελαϊλί.

Στο δεύτερο μέρος, η Μονπελιέ στη δεύτερη μόλις ευκαιρία της στην επανάληψη βρήκε το γκολ στο 68′ με τον Σέπε Βαχί, γράφοντας το τελικό 0-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.