Ligue 1: Σε τροχιά… Champions League η Μονακό, εντυπωσιάζει η Λοριάν

Αν και δυσκολεύτηκε, η Μονακό κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Μπρεστ και να διατηρήσει την ελπίδα για μια θέση στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Αν και δυσκολεύτηκε, η Μονακό κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της Μπρεστ και να διατηρήσει την ελπίδα για μια θέση στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Η Λοριάν συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία με σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ανζέρ με 2-1, η Ναντ κέρδισε 1-0 την Οσέρ και πήρε “ανάσα”, τρίποντο – “χρυσάφι” πήρε η Τουλούζ κόντρα στην Αζαξιό (2-0).

Μονακό – Μπρεστ 1-0

Mε γκολ του Γκολοβίν στο 54ο λεπτό, η Μονακό κέρδισε 1-0 τη Μπρεστ στο Πριγκιπάτο, έφτασε τους 33 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Μαρσέιγ στην τρίτη θέση της κατάταξης στη Ligue 1.

Ανζέρ – Λοριάν 1-2

Η μικρούλα Λοριάν συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ανζέρ, επικρατώντας με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σιμά στο 10ο λεπτό, η Λοριάν ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ του Σιμά στο 79ο λεπτό, ενώ ο Λε Φε στο 88ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Célébration de victoire pour nos joueurs devant nos supporters 🧡🐟🖤 pic.twitter.com/YornlEc6jf— FC LORIENT 🐟 (@FCLorient) January 1, 2023

Τουλούζ – Αζαξιό 2-0

Η Τουλούζ είχε εύκολο έργο στο ματς με την Αζαξιό, κερδίζοντας 2-0 τους Κορσικανούς με γκολ του Ρατάο στο 46′ και του Ντεγιέχερε στο 62′.

Ναντ – Οσέρ 1-0

Με γκολ του Κοκό στο 74ο λεπτό, η Ναντ κέρδισε 1-0 την Οσέρ και πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.