Γκαλτιέ: «Στην Παρί το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο!»

Το μήνυμα του προπονητή της ομάδας!

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων επιχείρησε να εξηγήσει τι σημαίνει να εργάζεσαι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εδώ πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα όσα λέγονται παραμένουν όσο το δυνατόν πιο εμπιστευτικά γιατί όλα ενισχύονται έντονα εδώ. Με αυτήν την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, παρατήρησα ότι για την Παρί Σεν Ζερμέν το ποτήρι είναι πάντα μισoάδειο, ποτέ δεν είναι μισογεμάτο. Πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην αφήνεις την κριτική να σε επηρεάσει», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες της ομάδας:

«Μπορείς πάντα να βελτιώσεις έναν παίκτη, ειδικά για να γίνει διανοητικά δυνατός. Από τεχνικής άποψης, οι παίκτες μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά πρέπει να τους βελτιώσω σε αυτόν τον τομέα, να γίνουν διανοητικά ισχυροί, καθώς και όσον αφορά τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα.

Προφανώς είναι πολλή δουλειά. Όταν δουλεύεις για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο κόσμος το ξεχνάει. Το προπονητικό μου επιτελείο, οι αναλυτές μου, οι συνεργάτες μου στον τομέα φυσικής κατάστασης και εγώ, δουλεύουμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν ο ένας για τον άλλον και, το πιο σημαντικό, για να αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του κάθε παίκτη. Εκεί γίνεται η σκληρή δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.