Λοριάν-Λιόν 3-1: Λοριάν για “φίλημα” (hls)

Η Λοριάν ήταν καλύτερη της Λιόν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά κι επικράτησε δίκαια με 3-1 για να διακόψει το αήττητο σερί των "λιονέ" που κρατούσε για επτά ματς στο Σαμπιονά.

Η Λοριάν ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ενζό λε Φε που πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα. Η Λιόν είχε την κατοχή ωστόσο δυσκολεύθηκε να βάλει με καλές προοπτικές τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ προσεκτικοί στην αμυντική τους συμπεριφορά. Από ασίστ του Τετέ στο 28ο λεπτό ο Αλεξάντρ Λακαζέτ ισοφάρισε για την ομάδα του Πέτερ Μπος, η οποία όμως σε αντίθεση με τη Λοριάν ήταν εξαιρετικά επιρρεπής στο λάθος Από λάθος λοιπόν του Τιάγκο Μέντες ο Ουαταρά έκλεψε τη μπάλα, την έστρωσε στον Τερέμ Μοφί κι εκείνος αποκατέστησε το προβάδισμα της Λοριάν.

Η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους “λιονέ”, καθώς ο Ντανγκό Ουαταρά με πολύ ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-1 στο 49ο λεπτό. Η ομάδα του Μπος συνέχισε να έχει το ποσοστό κατοχής αλλά δεν είχε εικόνα πειστική σχετικά με την επιδίωξη της να επιστρέψει στο ματς, απέναντι σε μια εξαιρετικά συμπαγή και ισορροπημένη Λοριάν.

Ήταν η τέταρτη νίκη για την ομάδα του Ρεζίς Λε Μπρι, που έφτασε τους 13 βαθμούς, όσους δηλαδή και η Λιόν μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.