Νις-Τρουά 1-0: Μίλησε στο τέλος ο Τουράμ! (hls)

Με γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι Νισουά επιβλήθηκαν της αξιόμαχης Τρουά και διατήρησαν ελπίδες κατάκτησης της 3ης θέσης.

Στην Κυανή Ακτή η Νις μπήκε με όρεξη στο “Αλιάντς Ριβιερά”, έχοντας κατοχή και έλεγχο της αναμέτρησης, απείλησε στο πρώτο 20λεπτο με Γκουιρί, Ντόλμπεργκ και Κλάιφερτ, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Οι φιλοξενούμενοι βαθμηδόν βγήκαν από το καβούκι τους, είχαν (ορθώς) ακυρωθέν γκολ με τον Ριπάρ και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 39′, με το ημίχρονο να κλείνει με τρεις σπουδαίες στιγμές για την ομάδα του Γκαλτιέ αλλά Ντελόρ, Ντόλμπεργκ και Κλάιφερτ αστόχησαν, και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν νωθρό, δίχως πολλές φάσεις, ο Γκαλτιέ με τις αλλαγές του βοήθησε την ομάδα του να γίνει πιο πιεστική από το 80′ και μετά, με τον Τουράμ να χρίζεται σκόρερ στο 90+4′ ύστερα από ασίστ του Γκεσόν.

Χάρη σε αυτή τη νίκη η Νις είναι 5η με 57 βαθμούς ενώ η Τρουά είναι 16η με 33 στο +2 από τη θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ.

Νις: Μπενίτες, Λοτομπά (82′ Ντανίλιουτς), Τοντιμπό, Ντάντε (αρχ.), Αμαβί (78′ Μπαρ), Κλάιφερτ, Ροσάριο, Μπουνταουί (65′ Τουράμ), Γκουιρί (65′ Μπραχιμί), Ντελόρ, Ντόλμπεργκ (78′ Γκεσόν)

Προπονητής: Κριστόφ Γκαλτιέ

Τρουά: Μουλέν, Καμπορέ, Μπιανκόν, Πάλμερ-Μπράουν, Κονέ, Κοντέ (71′ Ενζό), Ριπάρ (81′ Ουγκμπό), Ταρντιέ (αρχ.), Κουαμέ, Σαβαλερέν, Τουζγκάρ (70′ Μοντιμπά, 90′ Καμαρά)

Προπονητής: Μπρούνο Ιρλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.