Μαρσέιγ – Ανζέ 5-2: Με ανατροπή και χατ τρικ Μίλικ

Η Μαρσέιγ βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-2) αλλά κατάφερε να πετύχει την ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Αρκάντιους Μίλικ που πέτυχε τρία γκολ.

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός στο πρώτο δεκάλεπτο, πάγωσε το Βελοντρόμ με τα δύο γρήγορα γκολ της Ανζέ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φουλζινί να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα της Μαρσέιγ και το λάθος του Τζέρσον γράφοντας το 1-0 (8ο λεπτό). Μέσα σε τρία λεπτά η Μαρσέιγ δέχτηκε νέο χτύπημα με τον Μπουφάλ να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του, τον Φουλζινί να στρώνει στον Μπενταλέμπ που έδωσε αέρα δύο τερμάτων (0-2, 11ο λεπτό). Η Μαρσέιγ συνήλθε και απάντησε άμεσα. Ο Αρκάντιους Μίλικ πήρε την 4η ασίστ του Ματέο Γκεντζουζί στην εφετινή σεζόν και μείωσε (1-2, 18ο λεπτό) και τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος Τζέρσον ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή (2-2, 21ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανζέ δεν μπήκε στην περιοχή του Λόπεθ και η Μαρσέιγ κατάφερε να πετύχει με στυλ την ανατροπή. Ο Αρκάντιους Μίλικ μέσα σε 8 λεπτά πέτυχε άλλα δύο γκολ και έκανε χατ τρικ (70′ και 78′) για το 4-2 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ουντέρ που ήρθε από τον πάγκο για να φτάσει τα 7 γκολ στη σεζόν και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (5-2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.