Ligue 1: Εντυπωσιακή Μπορντό, νίκη έκπληξη της Κλερμόν!

Η Μπορντό πήρε σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής, η Κλερμόν έκανε την έκπληξη κόντρα στη Ρεν, εντυπωσιακή νίκη για τη Ναντ.

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ 4-3

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μπορντό στη μάχη που δίνει για παραμονή επικρατώντας της Στρασμπούρ με 4-3!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17΄με τον Χουάνγκ Ουί Τζο και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έλις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής στο 39 σημείωσε ένα ακόμη γκολ για να γράψει το 3-0 με το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 43 μείωσαν σε 3-1 με τον Γκαμέιρο. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57΄έκανε το 3-2 πετυχαίνοντας το όγδοο φετινό του γκολ!

Στο 90 ο Χουάνγκ Ουί Τζο πέτυχε και τρίτο γκολ για το 4-2 όμως ο Ματζίντ Γουαρίς στο έκτο λεπτό των καθυστρήσεων μείωσε σε 4-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπορντό έχει 20 βαθμούς και βρίσκεται έναν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Στρασμπούρ παρέμεινε στην τέταρτη θέση πίσω από την Μαρσέιγ.

ΚΛΕΡΜΟΝ – ΡΕΝ 2-1

Έκπληξη στην αγωνιστική σημείωσε και η Κλερμόντ που νίκησε τη Ρεν με 2-1!

Οι γηπεδούχοι μετά από δύο διαδοχικές ήττες ήθελαν τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας. Η Ρεν ήθελε το τρίποντο για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σάνταμαρία στο 19 όμως η ομάδα του Γκαστιέν ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή!

Στο 60΄ο Ντε Κούνια έφερε το ματς στα ίσα και στο 71΄ο Τελ έκανε την ανατροπή για την Κλερμόν που έφτασε τους 21 βαθμούς και βρέθηκε στην 15η θέση!

ΝΑΝΤ – ΛΟΡΙΑΝ 4-2

Εντυπωσιακό παινχίδι έγινε ανάμεσα σε Ναντ και Λοριάν με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2!

Ο Ζιρότο στο 39 άνοιξε το σκορ με το τέταρτο φετινό του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53΄ο Κόλο Μουανί έκανε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Μοφί μείωσε σε 2-1. Στο 69΄ο Μπουκαρί έγραψε το 3-1 και ο Σουμάνο στο 85 μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Γκέμπελς στο 86΄! Η Ναντ βρίσκεται στην όγδοοη έση με 32 βαθμούς και η Λοριάν στην προτελευταία με 17.

ΑΝΖΕ – ΤΡΟΥΑ 2-1

Η Ανζέ επικράτησε με 2-1 της Τρουά και σκαρφάλωσε στην 12η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας την Τρουά στην 16η.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντομίνγκες στο 11 όμως ο Μανγκανί με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 26 και το 37΄διαμόρφωσε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.