Μονακό-Ρεν 2-1: Ανατροπή Ευρώπης (hls)

Η Μονακό, μετά την παρένθεση στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, επανήλθε στις νίκες και πλησίασε στην πρώτη τετράδα επικρατώντας με 2-1 της εξαιρετικής φέτος Ρεν.

Η Μονακό επιχειρεί να επανέλθει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και έχει κάνει ένα καλό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές. Ήθελε λοιπόν τη νίκη απέναντι στη Ρεν που πριν αρχίσει η αγωνιστική ήταν 3η με πέντε βαθμούς διαφορά από τη Μονακό.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με πανέμορφο γκολ του Τεριέ ο οποίος συνδυάστηκε άψιγα με τον Λαμπόρντ και τελείωσε όμορφα τη φάση. Η Μονακό άρχισε να ανακάμπτει και να εντείνει την πίεσή της για να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 35′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και ευτύχησε να πάει το προβάδισμα με γκολ του Βόλαντ ύστερα από ασίστ του Ντιόπ. Η Ρεν προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα δοκάρι με τον Σανταμαρία, αλλά γνώρισε άλλη μια ήττα που θα την βάλει σε μπελάδες σχετικά με τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα.

Δείτε εδώ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.