Παρί-Νις 0-0: Οι Νισουά χάλασαν το πάρτι του Μέσι (hls)

Τη βραδιά που ο Αργεντινός παρουσίασε τη Χρυση Μπάλα στο παριζιάνικο κοινό, η ομάδα του έμεινε στο 0 απέναντι στους Νισουά.

Οι Παριζιάνοι δίχως τον τραυματία Νεϊμάρ -θα επιστρέψει τον Ιανουάριο- αλλά με Μέσι, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, δεν βρήκαν στο πρώτο ημίχρονο πολλά κενά στην άμυνα της Νις, η οποία εμφανίστηκε πολύ συμπαγής και πειθαρχημένη.

Το σύνολο του Γκαλτιέ είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ντόλμπεργκ στο 9′ και με τον Ντελόρ στο 32′ αλλά ο Ντοναρούμα αρνήθηκε το γκολ.

Για τους Παριζιάνους ο Εμπαπέ είχε την καλύτερη στιγμή στο 27′ με τον Μπενίτες να αποκρούει αρχικώς με το πόδι και εν συνεχεία να απομακρύνει εντυπωσιακά με το πόδι προ του Γκέιγ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη διάθεση, με τον Ντι Μαρία να χάνει το τετ-α-τετ στο 76′ (τον νίκησε ο Μπενίτες) όμως και πάλι η σπουδαιότερη ευκαιρία ήρθε για τη Νις με τον Ντόλμπεργκ προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. 

Πριν από την αναμέτρηση ο Μέσι παρουσίασε στο παριζιάνικο κοινό τη 7η Χρυσή Μπάλα κι ο Ντοναρούμα το βραβείο “Λεβ Γιασίν”.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος (αρχ.), Κιμπεμπέ (77′ Παρέδες), Νούνο Μέντες, Ντανίλο Περέιρα, Γκέιγ, Εμπέμπ (62′ Βεράτι), Ντι Μαρία (77′ Ικάρντι), Μέσι, Εμπαπέ

Προπονητής: Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Νις (4-4-2): Μπενίτες, Λοτομπά, Τοντιμπό, Ντάντε (αρχ.), Μπαρ, Κλάιφερτ (74′ Στενγκς), Σναϊντερλέν, Λεμινά (74′ Τουράμ), Μπουνταουί (80′ Γκουιρί), Ντελόρ, Ντόλμπεργκ

Προπονητής: Κριστόφ Γκαλτιέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.