Μίλαν : Ο Φεβρ θέλει… και οι ροσονέρι θέλουν

Η Μίλαν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του επιθετικού μέσου Ρομέν Φεβρ της Μπρεστ το καλοκαίρι αλλά δεν είχε επιτυχία. Επιστρέφει για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Αποχώρησε από τις ακαδημίες της Μονακό το καλοκαίρι του 2020 με προορισμό την Μπρεστ. Η χρηματιστηριακή του αξία όταν έφυγε από τους Μονεγάσκους σύμφωνα με το www.transfermarkt.de ήταν πεντακόσιες χιλιάδες Ευρώ πλέον, ενάμισι χρόνο μετά έχει φτάσει στα δεκατρία εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Ρομέν Φεβρ στην πρώτη του σεζόν με την Μπρεστ μέτρησε σε 36 παιχνίδια 6 γκολ και 5 ασίστ… φέτος σε 12 παιχνίδια έχει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ.

Η Μίλαν προσπάθησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερε. Φαίνεται να επιστρέφει τον Ιανουάριο για τον 23χρονο καθώς αρκετές ομάδες στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να στέλνουν σκάουτερ με μεγάλη συνέπεια στα παιχνίδια της Μπρεστ για χατίρι του.

Με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport επιβεβαίωσε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της Σέριε Α και της Μίλαν επιβεβαιώνοντας και την επικοινωνία του με τον μύθο των ροσονέρι και αθλητικό διευθυντή Πάολο Μαλντίνι.

“Είδα το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ. Τρομερό σόου. Θα ήθελα να είμαι παρών στο γήπεδο. Όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο Μαλντίνι, ένας μύθος, νιώθεις ότι έχεις κάποια αξία και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να πας στην Μίλαν. Για να πετύχεις σε τέτοιες ομάδες πρέπει να είσαι έτοιμος. Εκτός από τις προπονήσεις με την Μπρεστ κάνω και ατομικό πρόγραμμα με δικό μου γυμναστή τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω διατροφολόγο και ψυχολόγο για να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την πίεση σε ομάδες όπως η Μίλαν”.

Ο Φεβρ μίλησε και για το ποδοσφαιρικό του είδωλο που έχει φορέσει την φανέλα της Μίλαν αλλά όχι και στα καλύτερα του αλλά, υπήρχε άραγε ποτέ κακή εποχή για να αποκτήσεις τον ποδοσφαιριστή Ροναλντίνιο;

“Λάτρευα το πως έπαιζε ποδόσφαιρο ο Ροναλντίνιο. Είμαι και οπαδός της Παρί, με είχαν εμπνεύσει οι ντρίμπλες του, το πως έβλεπε το γήπεδο, η αποτελεσματικότητα του μπροστά στην εστία και φυσικά η δημιουργικότητά του. Το δωμάτιο μου ήταν γεμάτο από πόστερ του με την Παρί, την Μπαρτσελόνα και την Μίλαν”.

Μοιάζει σαν να μιλάει ήδη σαν παίκτης της Μίλαν ενώ δήλωσε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τον Ζλάταν. Μίλαν… ο Φεβρ σε θέλει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.