Παρί Σεν Ζερμέν: Το παράπονο του Βαϊνάλντουμ και η ανησυχία του Φαν Χάαλ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ παραδέχτηκε ότι "δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος" με την έλλειψη χρόνου στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έχει ορκιστεί να αγωνιστεί για τη θέση του στην ομάδα.

Ο 30χρονος έμεινε ελεύθερος καθώς δεν ανανέωσε την συνεργασία με την Λίβερπουλ και μετακόμισε στο Παρίσι προκειμένου να ανεβάσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και να κερδίσει τρόπαια. Ο Ολλανδός διεθνής, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της νέα του ομάδας στα πέντε από τα εφτά πρώτα παιχνίδια της σεζόν, όμως έκτοτε βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία ματς πριν από τη διεθνή διακοπή.

Ο Βαινάλντουμ δεν είναι ευχαριστημένος και νιώθει το “back up” των Βεράτι, Γκέιγ και Ερέρα. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος», είπε σε συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα ενόψει των προκριματικών για το μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα κόντρα στο Γιβραλτάρ. “Η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα. Έχω παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και επίσης τα πήγα πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και που χρειάζεται να το συνηθίσεις. Ανυπομονούσα πραγματικά για το νέο βήμα και μετά αυτό συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να παραμείνω θετικός και να δουλέψω σκληρά για να το αλλάξω”.

Ο Βαϊνάλντουμ πραγματοποίησε 51 συμμετοχές για τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, οι περισσότερες σε μία μόνο σεζόν από τότε που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Φέγενορντ στην πατρίδα του (2006-2007). Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα, ο Ολλανδός προπονητής Λουίς Φαν Χαλ δήλωσε ότι “ανησυχεί” για την κατάσταση του Βαϊνάλντουμ στο Παρκ ντε Πρενς. “Είχα ήδη μιλήσει μαζί του γι’ αυτό όταν έφτασε εδώ. Αλλά οι καμπάνες συναγερμού δεν ακούγονται ακόμα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε ορισμένους παίκτες. Θα θυμάστε ότι τον πήρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 και κουβαλούσε έναν τραυματισμό. Ξεκίνησα με τον [Τζόναθαν] Ντε Γκουζμάν, αλλά σύντομα ανέκαμψε και τα πήγε καλά.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.