Ligue 1: Τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής (vids)

Με τη μεγάλη νίκη της Λανς επί της Μαρσέιγ στο "Vélodrome" έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στρασμπούρ – Λιλ: 1-2

Με δύο γκολ του Τζόναθαν Ντέιβιντ η Λιλ πέρασε από το «Λα Μενό» νικώντας την Στρασμπούρ με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ: 2-0

Η ΠΣΖ έκανε το οκτώ στα οκτώ στο Σαμπιονά επικρατώντας με 2-0 της Μονπελιέ η οποία υπέστη την έκτη διαδοχική ήττα της στο Παρίσι.

Λιόν – Λοριάν: 1-1

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για τη Λιόν και μετά το τρίποντο με την Τρουά ισοπαλία 1-1 με τη Λοριάν και τρίτη ισοπαλία συνολικά στη σεζόν (12 βαθμοί σε οκτώ ματς).

Σεντ Ετιέν – Νις: 0-3

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νις, η οποία πέρασε… αέρας από την έδρα της Σεντ Ετιέν με σκόρερ τους Γκουιρί (15′), Στενγκς (54′) και Ντελόρ (83′).

Μαρσέιγ – Λανς: 2-3

Ο Παγιέ έκανε ότι μπορούσε για τη Μαρσέιγ (δύο γκολ), όμως η Λανς των περισσότερων λύσεων πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο “Vélodrome” και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Μπορντό – Ρεν: 1-1

Μπορντό και Ρεν έμειναν στο 1-1 στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Μπρεστ – Μετς: 1-2

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Νις στην έδρα της Μπρεστ με σκόρερ τους Πρεβίλ (26′) και Καντόνζ (74′).

Ρεν – Ναντ: 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εκιτικέ, που σκόραρε δις (72′, 78′), η Ρεν επικράτησε 3-1 της Ναντ και επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Φοκέ (51′) είχε ανοίξει το σκορ για τους νικητές και ο Σιμόν (62′) είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Κλερμόν – Μονακό: 1-3

Η Μονακό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7′, με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Κλερμόν, επιτυγχάνοντας για πρώτη φορά στη σεζόν 2η σερί νίκη.

Τρουά – Ανζέ: 1-1

Μακριά από τις νίκες για ακόμη μία αγωνιστική έμειναν Τρουά και Ανζέ, καθώς “κόλλησαν” στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπάλντε (22′), με την Ανζέ να ισοφαρίζει στο 65′ με τον Μανιάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.