Στρασμπούρ-Λιλ 1-2: Με οδηγό τον Ντέιβιντ (hls)

Με δύο γκολ του Τζόναθαν Ντέιβιντ η Λιλ πέρασε από το «Λα Μενό» νικώντας την Στρασμπούρ με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Με δύο γκολ του Τζόναθαν Ντέιβιντ η Λιλ πέρασε από το «Λα Μενό» νικώντας την Στρασμπούρ με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1.
Ο Καναδός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, με την βοήθεια του Τίμοθι Γουεά, που του «σέρβιρε» ουσιαστικά και τα δύο του γκολ.
Πρώτα στο 24’, όταν πίεσε κι έκλεψε την μπάλα από τον Τζικού, δίνοντας ασίστ στον Ντέιβιντ που πλασάρε εύκολα για το 0-1 και στην συνέχεια στο 56’ όταν έφυγε στην κόντρα, ανατράπηκε πάλι από τον Τζικού και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο καναδός για το 0-2.
Στο 35’ ο Γουεά σε μια σύγκρουση του με τον Νιαμσί και κτύπημα στο κεφάλι, πλημύρισε στο αίμα, αλλά ευτυχώ συνέχισε κανονικά ως το τέλος αφού του τοποθετήθηκαν ράμματα και επίδεσμος.
Η Στρασμπούρ πίεσε στην συνέχεια και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 στο 76’ όταν μετά από κόρνερ του Λιενάρ, ο Σισοκό με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Όμως τρία λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τομασόν, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Τιάγκο Τζαλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.