Γαλλία: Τα στιγμιότυπα της 5ης αγωνιστικής (vids)

Τα στιγμιότυπα της 5ης αγωνιστικής στην Ligue 1.

Ένα ακόμα “στραβόπατημα” για τους πρωταθλητές την ώρα που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της η Παρί Σεν Ζερμέν, εξαιρετική η Ανζέ η οποία πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της φετινής Ligue 1 με την Μαρσέιγ να περνάει από την έδρα των Γιρονδίνων και στο Μπορντό να διεξάγεται το πιο εντυπωσιακό ματς της 5ης αγωνιστικής.

Λοριάν – Λιλ 2-1

Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν εκτός έδρας απέναντι στην Λοριάν και γνώρισαν μια ακόμα ήττα με σκορ 2-1 σε ένα πολύ κακό ξεκίνημα για την ομάδα του Γκουβρενέκ η οποία έχει μόλις μια νίκη σε 5 αγώνες. Το πρώτο γκολ σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Λορέντ μόλις στο 7ο λεπτό του ματς για να ακολουθήσει η ισοφάριση από τον Γιλμάζ (25) με εύστοχη εκτέλεση, το σκορ έκλεισε ο Μοφί στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 4-0

Πέντε στα πέντε για την ομάδα του Ποτσετίνο η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της Λίγκας με 15 βαθμούς. Δύο γκολ από τον Άντερ Ερέρα (20΄,31΄) για να ακολουθήσει το τέρμα του Εμπαπέ στο 55ο λεπτό, το 4-0 ήρθε από τον Γκέι στο 65 του αγώνα.

Μονακό – Μαρσέιγ 0-2

Από την έδρα των Μονεγάσκων πέρασε η ομάδα του Σαμπάολι και παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Ντιένγκ το πρώτο στο 37ο και το δεύτερο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μπορντό – Λανς 2-3

Εντυπωσιακό ματς έγινε στην έδρα των Γιρονδίνων με τους φιλοξενούμενους τελικά να φεύγουν νικητές σε έναν αγώνα με εξαιρετικό ρυθμό. Προβάδισμα δυο τερμάτων για την ομάδα του Φράνκ Χασέ το οποίο προέκυψε από τα γκολ των Κακουτά (39) και Μεντίνα (43) οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τις απαντήσεις φέρνοντας το ματς σε ισορροπία με τα γκολ των Μανγκάς (60) και Ονανά (88). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σοτόκα.

Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν 2-0

Δεύτερη νίκη για τους γηπεδούχους στα τελευταία τρία ματς γεγονός που δείχνει ότι βρίσκονται σε ανοδική τροχιά, η Σεντ Ετιέν παραμένει προτελευταία με μόλις 3 βαθμούς σε 5 αγώνες. Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Μαβιντιντί (32) για να ακολουθήσει το δεύτερο τέρμα από τον Ζερμέν στο 62ο λεπτό το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπρεστ – Ανζέ 1-1

Η ομάδα του Ζεράρ Μπατίκλ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αφού παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Μπρεστ προηγήθηκε στο 62 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να έρθει η ισοφάριση με τον ίδιο τρόπο με τον Μανιάνι 16 λεπτά αργότερα.

Λυών – Στρασβούργο 3-1

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν και παρέμειναν αήττητοι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με την ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν να έχει μόλις μια νίκη στα πέντε πρώτα ματς και συνολικά 4 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε για την Λυών μόλις στο 8ο λεπτό ο Ντεμπελέ με το δεύτερο τέρμα να έρχεται λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα από τον Ντεναγιέρ και το τρίτο γκολ να σημειώνει ο Πακετά στο 87ο λεπτό του ματς. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις τους αγώνα με τον Ντιαλό.

Ναντ – Νις 0-2

Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και από την έδρα της Ναντ και πήραν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα ενώ παραμένουν αήττητοι μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και δυο ισοπάλίες. Η Ναντ ακολουθεί αντίστροφη διαδρομή με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Το πρώτο γκολ για τους νικήτες σημείωσε ο Ντόλμπεργκ στο 75 για να ακολουθήσει ένα ακόμα τέρμα από τον Γκουιρί πέντε λεπτά αργότερα.

Νετς – Τρουά 0-2

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Λοράν Μπατλέ η οποία δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στην φετινή σεζόν. Το 0-1 από τον Ροντρίγκες στο 50ο λεπτό ενώ το σκορ έκλεισε στο 84 ο Σαβαλερίν.

Ρεν – Ρεμς 0-2

Σημαντική επικράτηση για την ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία η οποία μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη κάτι που ήρθε την 5η αγωνιστική και εκτός έδρας. Ο Εκτιτέ στο 26 έκανε το 1-0 για να έρθει ο Κοφί στο 67ο λεπτό και να “γράψει” τον επίλογο του αγώνα.

Η βαθμολογία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.