Ζλάταν: «Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία»

Αυτή τη σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τρεις από τους κατά τεκμήριο, πέντε κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως στη σύνθεσή της με προφανή στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Ωστόσο, το πρώτο μεγάλο της αστέρι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Σε μια συνέντευξη στο France Football, ο 39χρονος έκανε μία αναδρομή στη μεγάλη του καριέρα, μιλώντας φυσικά και για την παρουσία του στην Παρί. Φυσικά, μια από τις πρώτες ερωτήσεις που ετέθη στον Ιμπραχίμοβιτς είναι η αδυναμία του να κερδίσει το Champions League.

Ο Σουηδός επιθετικός πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις στον θεσμό και με την Παρί και με άλλους συλλόγους, αλλά δεν έχει ακόμη σηκώσει το μεγαλύτερο τρόπαιο στο συλλογικό ποδόσφαιρο. Ο πιο μακρινός δρόμος που έχει πάει ο Σουηδός φορ με τους Γάλλους «γίγαντες» στη διοργάνωση, ήταν τα προημιτελικά.

Λυπάσαι που δεν κέρδισες ποτέ το Champions League;
«Όχι. Πιστεύεις ότι θα ήμουν καλύτερος παίκτης αν το είχα κερδίσει; Αν το είχα κατακτήσει θα ήταν υπέροχο. Δεν το έχω κερδίσει, αλλά αυτό δεν με κάνει χειρότερο παίκτη. Είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το Μουντιάλ όταν είσαι Γάλλος, παρά Σουηδός. Για να επιστρέψω στο Champions League, όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο πιο ευχάριστο είναι όταν το κατακτήσεις. Σωστά; Έχω ακόμα στόχους. Θέλω να το κερδίσω. Στις ομάδες μου, κέρδισα τα πάντα εκτός από το Champions League. Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί έχω κάνει πολλά άλλα σπουδαία πράγματα και είμαι χαρούμενος».

Μια άλλη ερώτηση που απάντησε ο επιθετικός ήταν για την κληρονομιά του στην Παρί και αν βλέπει κάποιον να ξεπερνά τα επιτεύγματά του κατά τη διάρκεια των τεσσάρων σεζόν που έπαιξε στην πρωτεύουσα.
«Όπως είπα, ο καθένας έχει τη δική του ιστορία. Έχω λοιπόν τη δική μου με την Παρί. Τώρα, ήρθε η ώρα για κάποιον άλλο να αφήσει το σύνθημά του γραμμένο σε πέτρα. Εγώ έγραψα το δικό μου: «Ήρθα σαν βασιλιάς, έφυγα σαν θρύλος!». Κανείς δεν μπορεί να το πάρει αυτό πίσω. Θα πρέπει να βρουν έναν άλλον τώρα», κατέληξε ο Ζλάταν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.