Λοριάν – Μονακό 1-0: Νίκη μετά από 11 χρόνια (hls)

Ένα πέναλτι του Μόφι έκανε την διαφορά στον αγώνα της Λοριάν με την Μονακό. Η Λοριάν νίκησε για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια ως γηπεδούχους τους Μονεγάσκους που δεν έχουν νίκη μετά από δύο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την Μονακό να έχει 73% κατοχή μπάλας. Διπλάσιες ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις από την Λοριάν αλλά στο ποδόσφαιρο τα νούμερα αρκετές φορές δεν συμβαδίζουν με το σκορ.

Η Λοριάν πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ 1-0 με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Νιγηριανός Μόφι που έφτασε τα τέσσερα γκολ στην καριέρα του σε τρία ματς απέναντι στην Μονακό.

Έστω και κατά λάθος η Λοριάν είχε και δοκάρι από… πιθανότατα σέντρα του Λε Γκοφ. Η Μονακό μεγάλο πρόβλημα μέσο-επιθετικά.

Το πρόβλημα υπήρξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από δέκα λεπτά ο Νίκο Κόβατς δεν άντεξε και έκανε τρεις αλλαγές αλλά και πάλι δεν βρήκε λύσεις μέσο-επιθετικά.

Μοναδικές καλές στιγμές σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δύο κεφαλιές του Πάβλοβιτς από στημένες μπάλες.

Η Λοριάν νίκησε για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια εντός έδρας την Μονακό που στρέφεται στο Champions League και το ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ που έρχεται.

Λοριάν : Ναρντί – Σίλβα, Μέντες, Λαπόρτ, Μορέλ, Λε Γκοφ – Λεμουάν (85′ Μπουρλές), Αμπερζέλ, Μονκοντουί (68′ Λε Φε) – Μόφι (84′ Γκριμπιτς), Λοριαντέ (85′ Αμέλ)

Μονακό : Νούμπελ – Σιντιμπέ, Ντισασί, Πάβλοβιτς – Ζέλσον (69′ Φάμπρεγκας) , Τσουαμένι, Λούκας (57′ Γκολόβιν), Γιάκομπς (58′ Ενρίκε) – Βόλαντ, Ντιόπ (69′ Ντιατά), Μποαντού (57′ Μπεν Γεντέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.