Ανελκά: Προτρέπει τον Εμπαπέ να φύγει από την Παρί

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Athletic» ο Ανελκά επισημαίνει πως ο Εμπαπέ πρέπει να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν εφόσον επιθυμεί να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο άλλοτε επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Γαλλίας, Νικολά Ανελκά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Athletic» ήταν ξεκάθαρα υπέρ της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ από το γαλλικό σύλλογο.

«Η επιλογή σου εξαρτάται από αυτά που θέλεις να πετύχεις στο ποδόσφαιρο. Εάν θέλεις να κατακτήσεις τους πιο σημαντικούς τίτλους, οφείλεις να αφήσεις την Παρί σε μια δεδομένη στιγμή. Τα καλύτερα πρωταθλήματα είναι στην Αγγλία και στην Ισπανία, επομένως ακόμη δεν έχεις αναμετρηθεί με τους καλύτερους. Εάν θέλεις να κατακτήσεις τη Χρυσή Μπάλα, να συγκριθείς με τον Ρονάλντο και τον Μέσι, πρέπει να κοντραριστείς με τους καλύτερους» είπε μεταξύ άλλων ο Ανελκά, ο οποίος εκ των υστέρων σε story στο Instagram έγραψε πως δεν επρόκειτο για ανοικτή επιστολή, πως δεν ήθελε να δώσει συμβουλή στον Εμπαπέ και πως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τι πρέπει να κάνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.