Παρί: Αισιόδοξος για Μπαπέ ο Αλ-Κελαϊφί

Ξεκάθαρος για το μέλλον τον Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν με δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.Παρί: Αισιόδοξος για Μπαπέ ο Αλ-Κελαϊφί.

Τα σενάρια αποχώρησης του Μπαπέ και ο κατηγορηματικός πρόεδρος της Παρί για το μέλλον του παίκτη.

“Θα είμαι ξεκάθαρος, ο Μπαπέ θα μείνει στο Παρίσι. Δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε ούτε να τον αφήσουμε ελεύθερο. Έχει όλα όσα χρειάζεται σε αυτό τον σύλλογο» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Παρισιού στην εφημερίδα L’ Equipe.

Το συμβόλαιο του νεαρού Γάλλου ολοκληρώνεται το 2022 και οι συζητήσεις επέκτασης είναι σε εξέλιξη. «Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι πως όλα πηγαίνουν καλά και ευελπιστώ σε συμφωνία. Εδώ είναι η χώρα του, έχει αναλάβει την αποστολή όχι μόνο να παίξει ποδόσφαιρο, άλλα μέσα από αυτό να αναβαθμίσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και την πατρίδα του» ανέφερε ο Αλ-Κελαϊφί.

Η κουβέντα για το μέλλον του άναψε με το ζωηρό ενδιαφέρον που φαίνεται πως υπάρχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό πάντως φαίνεται πως μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση που ο παίκτης μείνει ελεύθερος ή αρνηθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, οπότε οι Παριζιάνοι θα αλλάξουν τακτική επιθυμώντας να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους και όχι να χάσουν αυτό τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.