Μετζ-ΠΣΖ 1-3: Ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει…(hls)

Η ΠΣΖ επικράτησε με 3-1 της Μετς και προσπέρασε τη Λιλ στην κορυφή του Σαμπιονά, ανησυχεί όμως για τον τραυματισμό του Κίλιαν Εμπαπέ τέσσερις ημέρες πριν από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΠΣΖ ήθελε να προσπεράσει τη Λιλ και να της μετακυλήσει την πίεση ενόψει του ντέρμπι με τη Λιόν και το έκανε. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε προβάδισμα κόντρα στη Μετζ στο πέμπτο λεπτό με τον Κίλιαν Εμπαπέ, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο τέρμα παρότι δεν απειλήθηκε από τους “γκρενά”.

Η έναρξη όμως του δεύτερου μέρους υπενθύμισε σε όλους γιατί η Μετζ είναι μια από τις ομάδες που έχουν κερδίσει το χειροκρότημα φέτος παρότι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Ισοφάρισε με τον Φαμπιάν Σαντόνζ στο τεσσαρακοστό έκτο λεπτό και απαίτησε μεγάλη επέμβαση από τον Κέιλορ Νάβας στο σουτ του Πάπε Σαρ λίγο αργότερα.

Η ΠΣΖ απέφυγε με την απόκρουση του Κοσταρικανού τα χειρότερα και έφτασε στο 2-1 με το εικοστό πέμπτο γκολ του Εμπαπέ στο φετινό Σαμπιονά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάουρο Ικάρντι με πέναλτι κέρδισε ο ίδιος τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος. Οι Παριζιάνοι βρίσκονται στο συν δύο από τη Λιλ και περιμένουν μη νίκη των “λιλουά” για να μείνουν μόνοι πρώτοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.