Προχωράει για τον Ροντρίγκες η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαρδίτης φέρεται να έχει λάβει την οριστική απόφαση για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος την Παρασκευή.

Η Ρεάλ Μαρδίτης φέρεται να έχει λάβει την οριστική απόφαση για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος την Παρασκευή. Η εφημερίδα «Marca» αναφέρει πως η «βασίλισσα» της Ευρώπης θα προσφέρει στη Μονακό 75 εκατομμύρια ευρώ για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στη σχετική πρόταση και έμψυχα ανταλλάγματα.


Ανάμεσα στους υποψήφιους για να μετακομίσουν τη νέα σεζόν στο πριγκιπάτο είναι οι Άνχελ Ντι Μαρία, Αλβάρο Μοράτα, Σάμι Κεντίρα, Φάμπιο Κοεντράο και Ασιέρ Ιγιαραμέντι. Ο Ροντρίγκες έχει υπογραμμίσει πως θέλει να αγωνιστεί στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μονακό είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε επαφές και για τη μετακίνηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μαδρίτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.