Ισόπαλο το ντέρμπι της Κορσικής

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Αζαξιό και Μπαστιά στο ντέρμπι της Κορσικής, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ιστρ για την 16η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν  Αζαξιό και Μπαστιά στο ντέρμπι της Κορσικής, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ιστρ για την 16η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν έγινε στο γήπεδο της Αζαξιό (Κοτί), καθώς η ομοσπονδία έχει αποφασίσει μετά τα περσινά επεισόδια που έγιναν στα παιχνίδια των δύο ομάδων από εδώ και στο εξής, το ντέρμπι της Κορσικής να διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς την παρουσία οπαδών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ρασπεντίνο μόλις στο 9ο λεπτό και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Αζαξιό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ναντό, ωστόσο δεν τα παράτησε και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφάρισε στο 82′ με τον Εντουάρντο και «έκλεψε» τον βαθμό.

Μετά από αυτή την ισοπαλία οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 19η θέση με μόλις εννιά βαθμούς, ενώ η Μπαστιά είναι όγδοη με 23 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Σεντ Ετιέν γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Ρεν και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η Ρεν άνοιξε το σκορ στο 33′ με τον Ρομέρο, ενώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αλεσάντρι έκανε το 2-0. Στο 68′ ο Ρομέρο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Έρντινγκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μπορντό, η οποία επικράτησε 1-0 της Γκινγκάπ και αναρριχήθηκε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα μετά το κακό ξεκίνημα.  Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι έμειναν από το 53′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ορμπάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφεραν να υπερασπιστούν το γκολ του Φομπέ από το 26′ και να φτάσουν στη νίκη.

Τέλος,  η Λοριάν πέρασε άνετα (0-2) από την έδρα της Μονπελιέ, ενώ με το ίδιο σκορ έφυγε και η Ρεμς από το σπίτι της Σοσό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.