Μπλαν: «Διαφορετικό ματς με την Άντερλεχτ»

Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του στην Άντερλεχτ, ο Λοράν Μπλαν εν όψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων.

Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του στην Άντερλεχτ, ο Λοράν Μπλαν εν όψει της αναμέτρησης των δυο ομάδων στο Παρίσι. Ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τους Βέλγους και συμπλήρωσε πως πρέπει να ξεχάσουν την εύκολη νίκη που είχαν σημειώσει στην αναμέτρηση των Βρυξελλών πριν λίγες ημέρες. Επίσης, τόνισε πως άφησε εκτός αποστολής τον Έντινσον Καβάνι, καθώς δε θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Αρχικά, ο Μπλαν τόνισε: «Ο Καβάνι έχει κάποιες ενοχλήσεις. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, όμως δε θέλουμε να ρισκάρουμε με τη συμμετοχή του. Επίσης, ο Τιάγκο Σίλβα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δε βιαζόμαστε, όμως θα ήταν καλό να παίξει ένα δυο ματς μαζί μας, πριν πάει στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Αν αυτό δε γίνει, τότε σημαίνει πως δεν έχουμε καταλάβει τίποτα. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι εντελώς διαφορετικός από τον προηγούμενο. Με νίκη, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Κάτι τέτοιο θα πιστοποιήσει τα εξαιρετικά μας αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση».

Τέλος, ο Γάλλος τεχνικός τόνισε: «Θα προσπαθήσω να βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Τώρα μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση με μια νίκη και δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία. Η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση. Θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.