Απλά… Μπαρτσελόνα

H Mπαρτσελόνα πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη, επικρατώντας με 3-0 της Ατλέτικο, με χατ τρικ του Μέσι!

Έχει καταντήσει… κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία ακόμα παράσταση στο «Καμπ Νου» και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο της. Αυτή τη φορά… θύμα ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία οι «μπλουγκράνα» συνέτριψαν με 3-0 και πέτυχαν το μοναδικό επίτευγμα για το ισπανικό πρωτάθλημα. 16 διαδοχικές νίκες! Το ρεκόρ ήταν οι 15 διαδοχικές επιτυχίες και το κρατούσε η Ρεάλ Μαδρίτης από το 1961! Αυτή ήταν και η 12η συνεχόμενη φορά, μάλιστα, που δεν παραβιάζεται η εστία του Βαλντές!

Οι «ροχιμπλάνκος» άντεξαν όλα και όλα 17 λεπτά μέχρι να πάρει το όπλο του ο… συνήθης ύποπτος. Κουραστικό και επαναλαμβανόμενο και αυτό όμως ο Λίονελ Μέσι έδειξε ξανά γιατί είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.
Εκείνος άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκείνος απώλεσε μια μοναδική ευκαιρία λίγο αργότερα και εκείνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28ο λεπτό.

Η είσοδος του Ντιέγκο Φορλάν που αγωνίστηκε πλάι στον Σέρχιο Αγουέρο στην επανάληψη έκανε πιο επιθετική την Ατλέτικο, που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 53′, όταν ο Πικέ έσωσε την Μπαρτσελόνα πάνω στη γραμμή του τέρματος!
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια – δυο ευκαιρίες και στη συνέχεια όμως τελικά οι παίκτες του Πέπ Γκουαρντιόλα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κρατήσουν αυτό που είχαν πετύχει από το πρώτο μισάωρο… Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα στο 79ο λεπτό, ο Μέσι δεν έδειξε… οίκτο, σκόραρε το 3ο προσωπικό του τέρμα στο ματς. 24ο στο πρωτάθλημα και 167ο με τη φανέλα της Μπάρτσα. Άνετο 3-0 λοιπόν για τους Καταλανούς απέναντι στην Ατλέτικο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.