Ξέσπασε ο Λάουντρουπ

Για έλλειψη προοπτικής κατηγόρησε ο Μίκαελ Λάουντρουπ τη διοίκηση της Μαγιόρκα, με αφορμή την αναποτελεσματικότητα στο θέμα της μεταγραφής επιθετικού τον Ιανουάριο.

Για έλλειψη προοπτικής κατηγόρησε ο Μίκαελ Λάουντρουπ τη διοίκηση της Μαγιόρκα, με αφορμή την αναποτελεσματικότητα στο θέμα της μεταγραφής επιθετικού τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, η ομάδα κυνήγησε τον στράικερ της Λίλεστρομ Αντονι Ατζα, αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας.
 
Ο μέτοχος της Μαγιόρκα – πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λορένθο Σέρα Φερέρ κατηγόρησε τη διοίκηση του νορβηγικού συλλόγου για αλλαγή των όρων στο παρά πέντε, οδηγώντας τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο.
 
Για τον Λάουντρουπ, αυτή η εξέλιξη σήμαινε ότι μένει για το υπόλοιπο της σεζόν με τις υπάρχουσες λύσεις (Βίκτορ Κασαντέσους, Πιέρ Γουεμπό και Σέρχιο Ενρικ) και αυτό προκάλεσε το ξέσπασμά του: «Όταν δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα, όπως στη δική μας περίπτωση, μία ομάδα οφείλει να έχει εκ προτέρων εναλλακτικές λύσεις. Ο Ατζα επέστρεφε από τις διακοπές του το βράδυ πριν τη λήξη της προθεσμίας και όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα την τελευταία στιγμή, η συμφωνία χαλάει. Ακριβώς αυτό που συνέβη σε μας», σχολίασε ο Δανός τεχνικός της Μαγιόρκα, που θα πρέπει να παρηγορηθεί με την προσθήκη του Ιάπωνα Ακιχίρο Ιενάγκα.
 
«Είναι ταλαντούχος και ποιοτικός παίκτης. Από μόνος του όμως, δεν αρκεί για να λύσει όλα μας τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτώ πολύ και να εφεύρω κάτι καινούργιο», κατέληξε ο Λάουντρουπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.