“Μίλησε” ο Μπενζεμά

Με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα.

Δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη στο “κυνήγι” της Μπαρτσελόνα πήρε η Ρεάλ, που επικράτησε με 1-0 της Μαγιόρκα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Οι “μερένχες” δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των νησιωτών, αλλά τα κατάφεραν με ένα γκολ του Μπενζεμά και διατήρησαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Λίγες μέρες μετά τη δεύτερη νίκη επί της Ατλέτικο και την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου, αλλά και μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με την Αλμερία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε και πάλι κάπως αποδιοργανωμένη. Η Ρεάλ είχε, φυσικά, τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, η οποία ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Το “χρυσό”, όπως αποδείχθηκε, γκολ για τους “μερένχες” σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 61′ μετά από ασίστ του φορμαρισμένου και βασικού ,Εστέμπαν Γρανέρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της “βασίλισσας” αποθέωσαν τον Μίκαελ Λάουντρουπ στην επιστροφή του στη Μαδρίτη μετά από 15 χρόνια σαν αντίπαλος και -πλέον- προπονητής.

ΡΕΑΛ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Κακά (46′ Οζίλ), Γκάγο (46′ Τσάβι Αλόνσο), Ντι Μαρία, Γρανέρο (64′ Ντιαρά Λασάνα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά
ΜΑΓΙΟΡΚΑ (Μίκαελ Λάουντρουπ): Αουάτ, Νούνες, Ραμίς, Έντσον Ράμος, Κέβιν, Γκονσάλο Κάστρο, Ζοάο Βίκτορ, Τεχέρα, Περέιρα, Βεμπό, Νσούε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.