Χουανφράν:”Περήφανος και χαρούμενος”

Το 2012 θα είναι μία αξέχαστη ποδοσφαιρικά χρονιά για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Αθλέτικο Μαδρίτης, Χουανφράν Τόρρες.

Το 2012 θα είναι μία αξέχαστη ποδοσφαιρικά χρονιά  για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Αθλέτικο Μαδρίτης, Χουανφράν Τόρρες.

Έχοντας κερδίσει το Europa League, το Σούπερ Καπ και το Euro με την Εθνική Ισπανίας δεν μπορεί παρά να είναι πανευτυχής και συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ήταν μία υπέροχη χρονιά και πέτυχα σε αυτή τα περισσότερα γκολ που έχω σημειώσει συνολικά στην καριέρα μου. Συνέβησαν πολλά όμορφα πράγματα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Αυτή τη χρονική στιγμή είμαι πολύ υπερήφανος που αγωνίζομαι σε μία ομάδα σαν την Αθλέτικο μιας και είχα την ευκαιρία να πετύχω κάποιους στόχους και να κερδίσω σημαντικούς τίτλους και επίσης να έχω τη δυνατότητα να αισιοδοξώ μελλοντικά.»

Ο παίκτης λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον τελικό στο Βουκουρέστι και την κατάκτηση του Europa League. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Είναι ο πρώτος μου τίτλος με την Αθλέτικο Μαδρίτης και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Με ομαδική προσπάθεια καταφέραμε και πετύχαμε αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα και ελπίζω να επαναληφθεί αυτή η εμπειρία στο μέλλον. Ήταν υπέροχα γιατί ήταν πολύ ξεχωριστοί οι πανηγυρισμοί με την οικογένειά μου και το γιό μου στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και πάνω απ’ όλα τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να κερδίσω έναν τόσο σημαντικό τίτλο».

Ένα άλλο όνειρο που πραγματοποιήθηκε για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή ήταν και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Ισπανίας και συγκεκριμένα ανέφερε:

«το να βρίσκομαι στην προεπιλογή, να ζω αυτές τις στιγμές απ’ την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα του Euro. Το ποίο και κερδίσαμε, ένας τίτλος τόσο σημαντικός τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας είναι κάτι που δεν μπορώ αν το περιγράψω. Από τότε που ήμουν παιδί ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα και να φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας και τα πέτυχα και τα δύο, το ένα με την Αθλέτικο και το άλλο με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας έναν πολύ σημαντικό τίτλο για την πατρίδα μου. Ελπίζω να καταφέρω κάτι τέτοιο με την εθνική ξανά στο μέλλον»

Στα τέλη Αυγούστου ο 27χρονος δεξιός αμυντικός κέρδισε τον τρίτο τίτλο για το 2012 και τόνισε:

«Το Μονακό ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί μετά από μια πολύ καλή χρονιά με την Αθλέτικο και αφού είχαμε κερδίσει το Europa καταφέραμε και κερδίσαμε και το Σούπερ Καπ αν και δεν ήμασταν το φαβορί σε εκείνο τον αγώνα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι ένας τίτλος που δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.»
   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.