Κάστρο:”Ελπίζω να τα πάμε το ίδιο καλά και το 2013″

Ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μπέτις, Ρουμπέν Κάστρο πραγματοποίησε ήδη τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και ευχήθηκε η ομάδα του να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης και το 2013.

Ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μπέτις, Ρουμπέν Κάστρο πραγματοποίησε ήδη τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και ευχήθηκε η ομάδα του να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα απόδοσης και το 2013.

Ο 31χρονος Ισπανός τόνισε πως θέλει να διασφαλίσει η ομάδα του θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο βαθμολογικό πίνακα στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίξω στο Europa, δεν έχω ξαναγωνιστεί σε αυτό το θεσμό και έχω αυτή τη δυνατότητα με την ομάδα μου.  Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε τη βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα και μετά θα επικεντρωθούμε στο Europa. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους φιλάθλους μας και θέλω να τους ευχηθώ καλά Χριστούγεννα. Χωρίς αυτούς εξάλλου δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν μέχρι τώρα».

Ο Ισπανός επιθετικός, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής έχει στο μυαλό του και την εθνική ομάδα και γι’ αυτό το κεφάλαιο τόνισε: «Αυτός είναι πάντα ο στόχος ενός ποδοσφαιριστή. Πρέπει όμως να συνεχίσω να προσπαθώ και να σκοράρω και να τα πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύλλογό μου γιατί αν έρθει κάποια κλίση αυτό θα είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.