«Σκαρφάλωσε» δεύτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 4-2 της Μπέτις, εκτός έδρας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν κι έφθασαν δεύτεροι στη βαθμολογία, μόνοι πίσω από την Μπαρτσελόνα (στο -2) μετά από πέντε παιχνίδια.

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 4-2 της Μπέτις, εκτός έδρας, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν κι έφθασαν δεύτεροι στη βαθμολογία, μόνοι πίσω από την Μπαρτσελόνα (στο -2) μετά από πέντε παιχνίδια.

Η αναμέτρηση έγινε την Τετάρτη (26/9), μια και όταν ήταν προγραμματισμένη, για την τρίτη αγωνιστική, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε υποχρεώσεις για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, που τελικά κατέκτησε με αντίπαλο την Τσέλσι.

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Ρεάλ Μπέτις άνοιξε το σκορ με τον Άγκρα στο 26΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρανταμέλ Φαλκάο ισοφάρισε, μετά από ασίστ του Ραούλ Γκαρσία.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν το προβάδισμα, στο 45΄+2΄ του πρώτου μέρους, με αυτογκόλ του Χουανφράν, αλλά με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε η φάση (47΄) που έκρινε, επί της ουσίας, την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Περκίς έκανε το πέναλτι, με το οποίο ο Φαλκάο (48΄) ισοφάρισε σε 2-2, και στη συνέχεια ο αμυντικός των γηπεδούχων αποβλήθηκε. Οι Μαδριλένοι πήραν το πλεονέκτημα στο σκορ στο 55΄, με τον Μάριο Σουάρες να δίνει την τελική πάσα στον Ντιέγκο Κόστα για το 2-3.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ραούλ Γκαρσία στο 93΄, έπειτα από ασίστ του Αρντά Τουράν. Τραυματίστηκε στο 53΄ κι έγινε αλλαγή ο Φαλκάο, με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του να γίνεται γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις (Πέπε Μελ / 4-4-2): Κάστο, Περκίς, Μάριο, Νάτσο, Νέλσον, Ρούμπεν Πέρες, Μπενιάτ, Ποσουέλο (52΄ Ντοράδο), Χουάν Κάρλος (59΄ Κάμπελ), Άγκρα (58΄ Νόνο), Ρούμπεν Κάστρο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε / 4-5-1): Ασένιο, Γκοντίν (46΄ Ντίας), Μιράντα, Χουανφράν, Λουίς, Γκάμπι, Σουάρες, Ροντρίγκες (70΄ Κόκε), Γκαρσία, Τουράν, Φαλκάο (53΄ Ντιέγκο Κόστα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.