Μπενζεμά: «Κοιτάμε το πρωτάθλημα»

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει στραφεί η προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει στραφεί η προσοχή της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός τονίζει πως η «Βασίλισσα» της Ευρώπης έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Champions league και έχει στρέψει την προσοχή της στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία.

Αρχικά, ο Μπενζεμά τόνισε: ««Μας άρεσε αυτό το πράγμα. Κερδίσαμε το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να αναδειχθούμε και επίσημα πρωταθλητές. Απομένουν τρεις βαθμοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς μετά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League. Ξέρουμε ότι χρειάζεται να κερδίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και η ομάδα ήταν καλή».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε για τα είκοσι γκολ που έχει σημειώσει στο εφετινό πρωτάθλημα: «Ναι, είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω δύο γκολ, αλλά είναι καλό που ολόκληρη η ομάδα έπαιξε καλά».

Επίσης, τόνισε για τον αν έχει ξεπεράσει η ομάδα του τον αποκλεισμό από το Champions League: «Το Champions League έχει τελειώσει για εμάς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις μετά από έναν αποκλεισμό, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό και είμαστε γενικά σε καλή κατάσταση. Το Champions League αποτελεί παρελθόν, πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, ο Μπενζεμά τόνισε: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σημαίνει πολλά. Για εμένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε ακόμα μερικούς βαθμούς. Πρέπει να έχουμε υπομονή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.