Η Μπέτις καθάρισε, η Βιγιαρεάλ όχι

Εύκολο έργο είχε η Μπέτις κόντρα στη Βιγιαρεάλ, την οποία νίκησε με 3-1 και απομακρύνθηκε δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Εύκολο έργο είχε η Μπέτις κόντρα στη Βιγιαρεάλ, την οποία νίκησε με 3-1 και απομακρύνθηκε δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αντίθετα, έμεινε στους 32 πόντους και το +4 από τη Σαραγόσα, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο Ρόκε Σάντα Κρους άνοιξε το σκορ στο 35′, ενώ ο Ρουμπέν Κάστρο διπλασίασε άμεσα τα τέρματα των γηπεδούχων και το παιχνίδι «τελείωσε» στο 38′.  Η Βιγιαρεάλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Μπενιάτ στο 59′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και την Μπέτις να κατεβάζει στη συνέχεια ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66′ λόγω αποβολής του Άνχελ Λόπεθ και πέτυχαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν.

ΜΠΕΤΙΣ: Φαμπρίθιο, Νάτσο, Νέλσον, Παουλάο, Δοράδο, Μπενιάτ (76′ Σάλβα Σεβίγια), Κάνιας, Μοντέρο (61′ Χουάνμα), Σάντα Κρους, Περέιρα (54′ Ματίγια), Κάστρο

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ροντρίγκες, Άνχελ Λόπεθ, Μουσάκιο, Οριόλ, Μάριο (64′ Μαρτινούτσιο), Σένα (46′ Νίλμαρ), Κάνι (64′ Καμούνιας), Μπόρχα Βαλέρο, Σοριάνο, Ρούμπεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.