«9 στα 9» για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Σαραγόσα εκτός έδρας και πανηγύρισε την ένατη συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-1 της Σαραγόσα εκτός έδρας και πανηγύρισε την ένατη συνεχόμενη νίκη της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά πήραν το «τρίποντο» που τους έφερε προσωρινά στο -3 από τη Ρεάλ και την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αράντα στο 24′ έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους, αλλά στο 30′ εξιλεώθηκε, ανοίγοντας το σκορ. Η «απάντηση» των πρωταθλητών, όμως, ήταν άμεση. Ο Πουγιόλ ισοφάρισε στο 36′ και ο Μέσι στο 39′ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα.

Στο τέρμα του Αργεντίνου την ασίστ έδωσε ο Σάντσες, ο οποίος ήταν αυτός που κέρδισε και το πέναλτι στο 86′, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μέσι για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, με τον Πέδρο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Σαραγόσα, πάντως, αγωνιζόταν από το 45′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Άμπρααμ.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Χιμένεθ, Ντα Σίλβα, Παρέδες, Άλβαρες, Πιντέρ, Ομπράντοβιτς (66′ Λαντζάρο), Σουκουλίνι, Ρούμπεν (83′ Χουάν Κάρλος), Άμπρααμ, Λαφίτα, Αράντα (66′ Πόστιγκα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Άλβες (68′ Μοντόγια), Αντριάνο, Μασεράνο, Φάμπρεγας (90′ Τσάβι), Κεϊτά (56′ Μπούσκετς), Τιάγκο, Μέσι, Σάντσες, Πέδρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.