Σολδάδο σερβίρει, Μπακαμπού σκοράρει

Την εντυπωσιακή πορεία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν συνέχισε η Βιγιαρεάλ, καθώς επικράτησε 2-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν για την 19η αγωνιστική και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της.

Την εντυπωσιακή πορεία της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν συνέχισε η Βιγιαρεάλ, καθώς επικράτησε 2-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν για την 19η αγωνιστική και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Σολδάδο (2 ασίστ) και Μπακαμπού (2 γκολ) πήραν την έκτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, που τους διατήρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση ενός βαθμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Βιγιαρεάλ λοιπόν άνοιξε το σκορ στο 26’, όταν ο Σολδάδο μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε στον αμαρκάριστο Μπακαμπού, ο οποίος σε κενή εστία έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’), με δημιουργό ξανά τον Σολδάδο και εκτελεστή τον επιθετικό από το Κονγκό, ο οποίος σημείωσε το έκτο φετινό του τέρμα.

Αυτή ήταν η 12η φετινή νίκη της Βιγιαρέαλ, σε αντίθεση με τη Σπόρτινγκ Χιχόν, η οποία έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από τα θετικά αποτελέσματα και «βυθίστηκε» στην 18η θέση με 15 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.