Δεν τον δίνει με τίποτα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να μην παραχωρήσει τον Χάμες Ροντρίγκες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος”.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται αποφασισμένη να μην παραχωρήσει τον Χάμες Ροντρίγκες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος”. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετκός έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, όμως οι “μερένχες” δε δίνουν μέχρι στιγμής τη συγκατάθεσή τους, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να προτιμάει μια ενδεχόμενη παραχώρηση του παίκτη σε ομάδα, εκτός των ισπανικών συνόρων, κάτι που εξυπηρετεί τα σχέδια της Νάπολι, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να μην παραχωρήσει τον παίκτη στη συμπολίτισσα Ατλέτικο φέρεται να έπαιξε και το πρόσφατο αποτέλεσμα (7-3) στο πρόσφατο φιλικό των δυο ομάδων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.