Νέο συμβόλαιο για Λανγκλέ

Προσπάθεια να κρατήσει την Μπαρτσελόνα μακριά από τον Κλεμάν Λανγκλέ θα κάνει η διοίκηση της Σεβίλλης, προσφέροντας στον παίκτη ανανέωση συμβολαίου.

Προσπάθεια να κρατήσει την Μπαρτσελόνα μακριά από τον Κλεμάν Λανγκλέ θα κάνει η διοίκηση της Σεβίλλης, προσφέροντας στον παίκτη ανανέωση συμβολαίου.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου της Ανδαλουσίας Χοσέ Κάστρο δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή του Γάλλου, καθώς επέμεινε ότι δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση από τους «μπλαουγκράνα».
 
Ο Λανγκλέ ανέλαβε ρόλο βασικού με τον Χόρχε Σαμπάολι στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης, αμέσως μετά την άφιξή του τον Ιανουάριο του 2017, και παρέμεινε στην ενδεκάδα φέτος με 35 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, περισσότερες από όλους τους συμπαίκτες του.
 
Οι φήμες θέλουν τους Καταλανούς να έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία για τον Λανγκλέ, αλλά ο Κάστρο επέμεινε ότι το σχέδιο είναι η επέκταση της συνεργασίας και η αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης των 30 εκατ. ευρώ.
 
«Δεν ξέρουμε τίποτα για συμφωνία άλλης ομάδας με τον Λανγκλέ και δεν έχουμε κανένα λόγο για να πιστεύουμε ότι θα φύγει από τη Σεβίλλη. Ας λέγονται όσα λέγονται. Αυτό το διάστημα γίνονται συναντήσεις για την ανανέωση και την αύξηση της ρήτρας», τόνισε ο Κάστρο στην παρουσίαση του νέου προπονητή Πάμπλο Ματσίν.
 
«Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και θα συναντηθούμε και τις επόμενες μέρες, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για άλλες προτάσεις που να έχουν έρθει σε εμάς ή στον μάνατζερ του Λανγκλέ, εκτός από τα όσα διαβάζουμε στον Τύπο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.