Το καθήκον της η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα... δύσκολα, αλλά νίκησε με 4-2 την Μπέτις και διατηρήθηκε στο -5 από τη Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (18/1) στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά νίκησε με 4-2 την Μπέτις και διατηρήθηκε στο -5 από τη Ρεάλ, την οποία αντιμετωπίζει την Τετάρτη (18/1) στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας. Με τα γκολ των Τσάβι και Μέσι στο 10′ και το 12′ αντίστοιχα, οι “μπλαουγκράνα” έδειξαν να τελειώνουν το παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 32′ με τον Ρουμπέν Κάστρο και στο 52′ “πάγωσαν” το “Καμπ Νου”, με τον Ρόκε Σάντα Κρους να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο 71′ ο Μάριο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η κατάσταση απλοποιήθηκε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Σάντσες με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 86ο λεπτό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Μασεράνο, Φάμπρεγας (83′ Αλκάνταρα), Ινιέστα (88′ Αντριάνο), Τσάβι, Μπούσκετς, Μέσι, Σάντσες, Κουένκα (46′ Ντάνι Άλβες)

ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Νάτσο, Μάριο, Ισίδορο, Ντοράδο, Ιρινέι Σάντος (46′ Σάντα Κρους), Σάλβα Σεβίγια (56′ Χαβιέρ Ματίγια), Κάνιας, Μοντέρο, Ρουμπέν Κάστρο, Χόρχε Μολίνα (73′ Ουστάριτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.