‘Ειμπαρ – Βαγιαδολίδ 1-1: Μία από τα ίδια (hls)

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε νωρίς (6ο λεπτό), όμως η Έιμπαρ είχε σχετικά γρήγορη απάντηση (23ο λεπτό) με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά και να παλεύουν για τη σωτηρία.

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε νωρίς (6ο λεπτό), όμως η Έιμπαρ είχε σχετικά γρήγορη απάντηση (23ο λεπτό) με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά και να παλεύουν για τη σωτηρία ύστερα από 23 αγώνες στη La Liga.

Ο Ρόκε Μέσα μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι. Πρώτο γκολ με την φανέλα της Βαγιαδολίδ στο πρωτάθλημα για τον 31χρονο Ισπανό μέσο. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την Έιμπαρ με τον πρώτο της σκόρερ, Ενρίκε Γκαρθία, να ισοφαρίζει φτάνοντας τα 6 γκολ μέσα στη σεζόν (1-1, 23ο λεπτό).

Η Έιμπαρ αγνοεί την νίκη από τις 3/1, όταν είχε νικήσει στην έδρα της τη Γρανάδα (2-0), από τότε μετράει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, παρόμοια περίπτωση και η Βαγιαδολίδ, νίκησε τελευταία φορά τη Χετάφε εκτός έδρας (0-1) στις 2 Φεβρουαρίου και από τότε μετράει 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και παλεύουν να κρατηθούν στη κατηγορία με 21 βαθμούς η καθεμιά μετά από 23 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Έιμπαρ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Ράφα Σοάρες (64′ Κότε), Ινούι, Ντιόπ, Πόθο, Εσπόζιτο, Ενρίκε Γκαρθία (78′ Μούτο), Σέρχι, Χιλ

Βαγιαδολίδ: Μάσιπ, Μπρούνο, Ολάσα, Λούις Πέρεθ, Ρούμπιο, Ορεγιάνα, Ρόκε Μέσα (88′ Μίτσελ), Κίκε Πέρεθ, Γκουαρδιόλα, Βάισμαν (66′ Κόντρο), Ζότα (73′ Γιάνκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.