Σεβίλλη – Ουέσκα 1-0: Τρίτη θέση με Μπουνού (hls)

Η Σεβίλλη με γκολ του Μουνίρ νίκησε την ουραγό Ουέσκα στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και προσπέρασε τη Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία. Πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Γιασίν Μπουνού.

Η Σεβίλλη με γκολ του Μουνίρ νίκησε την ουραγό Ουέσκα στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και προσπέρασε τη Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία. Εφτά συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί και γκολ για την φορμαρισμένη Σεβίλλη σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Λοπετέγι ανέβηκε στους 45 βαθμούς και περιμένει στραβοπάτημα των Καταλανών που παίζουν απόψε με την Αλαβές στο Καμπ Νόου (22.00).

Η Σεβίλλη προηγήθηκε με τον Μουνίρ Ελ Χανταντί να σκοράρει με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Όλιβερ Τόρες (1-0, 57ο λεπτό), 4ο γκολ για τον 25χρονο επιθετικό στη σεζόν. Η Ουέσκα προς τιμήν της προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως ο Μπουνού όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του με σπουδαίες επεμβάσεις.

Η ομάδα του Λοπετέγι υποδέχεται τη Ντόρτμουντ για το Europa League (17/2) και την ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Παμπλόνα για να παίξει με την Οσασούνα (23/2). Η Ουέσκα που παραμένει ουραγός στη βαθμολογία την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Γρανάδα (21/2). Βασικός σε όλο τον αγώνα έπαιξε για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Σιόβας.

Σεβίλλη: Μπουνού, Σέρχι Γκόμεθ, Ρέκικ, Κάρλος, Ράκιτιτς (65′ Τζόρνταν), Βιδάλ (82′ Κουντέ), Γκουντέλ, Πάπου Γκόμες (75′ Σούσο), Μουνίρ, Όλιβερ Τόρες (82′ Φερνάντο), Ντε Γιονγκ (65′ Εν – Νεσίρι)

Ούεσκα: Φερνάντεθ, Σιόβας, Πουλίδο, Σίλβα (16′ Πάμπλο Ινσούα), Ντούμπια (60′ Νταβίντ Φερέιρο), Μαφέο, Γκαλάν,Ρίκο, Σεοάνε, Οκαζάκι (60′ Ντάνι), Ράφα Μιρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.