Mαγιόρκα-Λεβάντε 2-0: «Ανάσα» για τους νησιώτες (vid)

Με σκόρερ τους Ερνάντες και Κούμπο, η Μαγιόρκα κατάφερε να επικρατήσει στο «Σον Μόις» με 2-0 της Λεβάντε και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στη La Liga.

Στο «Σον Μόις» στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής, η Μαγιόρκα είχε άμεση ανάγκη τη νίκη κόντρα στη Λεβάντε για να μείνει ζωντανή στην προσπάθεια παραμονής στη La Liga κάτι που φάνηκε από την επιθετική διάθεσή της στο πρώτο ημίχρονο.

Για πρώτη φορά στη σεζόν είχε 10 επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο με την υπεροχή να αποδίδει καρπούς στο  40’ με ωραία κεφαλιά του Χουάν Ερνάντες, ύστερα από μετρημένη σέντρα του Αλεχάντρο Πόθο, για το προβάδισμα των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι νησιώτες περισσότερο διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ φτάνοντας στην ένατη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού στο 85’ ο Τακεφούσα Κούμπο με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη, η Μαγιόρκα πήγε στους 32 βαθμούς, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο απέχει 3 βαθμούς από τη 17η Αλαβές, η οποία την Παρασκευή (10/7) πηγαίνει στη Μαδρίτη για να κοντραριστεί με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μαγιόρκα: Ρέινα, Πόθο, Βάλιεντ, Ράιγιο, Γκάμεθ, Κούμπο (86’ Ζούνιορ), Μοχάμεντ, Σεβίγια, Ερνάντες (74’ Φέμπας), Ροδρίγεθ, Μπούντιμιρ (90’ Τσαβαρία)

Λεβάντε: Φερνάντεθ, Κόκε, Ρομπέρ, Βέζο, Τόνιο, Μπάρντι, Ράντογια (64’ Ερνάνι), Μελέρο (78’ Λεόν), Καμπάνια, Μοράλες (64’ Μαγιοράλ), Μάρτι (78’ Ροτσίνα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.