Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα 0-4 (hls)

Οι Καταλανοί πέρασαν με το ευρύ 4-0 από το «Σον Μόις» και στην επιστροφή της La Liga στην αγωνιστική δράση, παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Μέσι να έχει ένα γκολ και δύο ασίστ.

Το τέλος της 28ης αγωνιστικής θα βρει μόνη πρώτη την Μπαρτσελόνα, αφού οι «Μπλαουγράνα» επιβλήθηκαν με 4-0 στην έδρα της Μαγιόρκα, πήγαν στους 61 βαθμούς και περιμένουν τον αγώνα της Ρεάλ με την Έιμπαρ για να δουν εάν η διαφορά θα παραμείνει στους 2 πόντους. 

Το σύνολο του Κίκε Σετιέν προηγήθηκε από το 64ο δευτερόλεπτο μετά τη σέντρα του Τζόρντι Άλμπα και την κεφαλιά του Αρτούρο Βιδάλ. Είναι το ταχύτερο γκολ των Καταλανών στο ισπανικό πρωτάθλημα από τις 23 Ιανουαρίου 2016. 

Με τη δεξιά πλευρά να είναι αρκετά δραστήρια η Μπαρτσελόνα είχε κατοχή και επιθετικότητα αλλά μετά το 15’, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, απειλώντας δύο φορές με τον Κούμπο, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι νησιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό διάστημά τους στην αναμέτρηση και δεν άργησαν να το πληρώσουν.

Στο 37’ σε φάση διαρκείας και με αρκετούς παίκτες στη μεγάλη περιοχή του Ρέινα, η ομάδα του Κίκε Σετιέν το 0-2 με τον Μπρέιθγουεϊτ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τους «Μπλαουγράνα», παίρνοντας την πάσα από το κεφάλι του Μέσι. 

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές έκαναν διαχείριση, στο 79’ πέτυχαν το 0-3 με τον Τζόρντι Άλμπα μετά τη δεύτερη ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ενώ ο Αργεντινός έκλεισε τη βραδιά με το 20ο γκολ του στο ισπανικό πρωτάθλημα για το τελικό 0-4. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.