Ροσέλ: “Συνωμοσία και όχι δικαστικό λάθος η φυλάκιση μου”

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από την ημέρα που αποφυλακίστηκε, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ έκανε λόγο για συνωμοσία εις βάρος του, ενώ πέταξε και τα "βέλη" του τόσο στην Ισπανική κυβέρνηση, όσο και στους παίκτες των "μπλαουγκράνα". 

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από την ημέρα που αποφυλακίστηκε, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ έκανε λόγο για συνωμοσία εις βάρος του, ενώ πέταξε και τα “βέλη” του τόσο στην Ισπανική κυβέρνηση, όσο και στους παίκτες των “μπλαουγκράνα”. 

“Η υπόθεση μου δεν ήταν δικαστικό λάθος, ήταν μια συνωμοσία. Η κατάσταση στην Καταλονία την επηρέασε. Φαίνεται πως αν είσαι Καταλανός, τότε είσαι και εγκληματίας. Κάποιες φορές σκέφτομαι για την εμπλοκή μου σε αυτό το χάλι.

Πριν γίνω πρόεδρος δεν υπήρχε καμία υπόθεση εναντίον μου, ενώ από τότε έχω 72″, είπε αρχικά ο Ροσέλ στον τηλεοπτικό σταθμό “La Sexta”, ενώ αναφορικά με την πολυσυζητημένη – και υπό διερεύνηση – μεταγραφή του Νεϊμάρ τόνισε: “Απέκτησα πολλούς εχθρούς. Η λέξη εχθρός είναι πολύ δυνατή, ωστόσο απέκτησε έξτρα αντιπαλότητα”. 

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καταλονίας εξέφρασε και την πικρία του για την έλλειψη επικοινωνίας με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. 

“Κανένας παίκτης δεν επικοινώνησε με την οικογένεια μου. Είναι μέρος του επαγγελματικού αθλητισμού και της “φούσκας” τους. Αν το θέμα δεν είναι η μπάλα, τότε δεν εμπλέκονται”, υπογράμμισε ο Ροσέλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.