Και η Ατλέτικο θέλει τον Μάρκο Ρόις

Αυξάνονται οι ομάδες, που έχουν εντάξει τον Μάρκο Ρόις στην κορυφή της μετεγγραφικής τους λίστας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι η τελευταία από αυτές, στον μακρύ κατάλογο.

Αυξάνονται οι ομάδες, που έχουν εντάξει τον Μάρκο Ρόις στην κορυφή της μετεγγραφικής τους λίστας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι η τελευταία από αυτές, στον μακρύ κατάλογο. Οι “ροχιμπλάνκος” παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα του Γερμανού ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ και είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του, εφόσον δουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.


Μάλιστα, δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους πρωταθλητές Ισπανίας και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς υπήρξε διαφορά στις οικονομικές απαιτήσεις της Ντόρτμουντ και σε αυτά που πρόσφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή, με τον παίκτη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Μαδρίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.