Τόρες: “Όλα καλά με τον Μουρίνιο”

Ο Φερνάντο Τόρες ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία αντιπαλότητα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Φερνάντο Τόρες ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία αντιπαλότητα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ισπανός επιθετικός απέδωσε τα περί κακών σχέσεων με τον πρώην προπονητή του, στα σενάρια που έπλασε ο διεθνής Τύπος. Ο Τόρες είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι από το “Στάμφορντ Μπριτζ” με προορισμό το Σαν Σίρο και τη Μίλαν, καθώς ο Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε, λόγω της παρουσίας των Ντιέγκο Κόστα, Ντρογκμπά και Ρεμί.


Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος θα συνεχίσει από τον Ιανουάριο την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε: “Ο Τύπος πάντα θα προσπαθεί να δημιουργεί θέματα από το πουθενά, όμως, η αλήθεια είναι ότι έχω εξαιρετική σχέση με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Υπήρχε ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον όσο συνεργαστήκαμε. Τον σέβομαι απεριόριστα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του. Δεν αληθεύει ότι ήταν εκείνος που με ώθησε στην αποχώρηση από την Τσέλσι. Απλά ήθελα να παίζω περισσότερο. Αν έρθει στη Μαδρίτη, θα χαρώ να φάμε μαζί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.