Θέλουν τον Μουρίνιο οι «μερένχες»

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται ενοχλημένοι με τα όσα υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σχετικά με το πέρασμά του από τη «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται ενοχλημένοι με τα όσα υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, σχετικά με το πέρασμά του από τη «βασίλισσα» της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο Λονδίνο περιτριγυρίζεται από καλούς ανθρώπους, σε αντίθεση με την παρουσία του στη Μαδρίτη.


Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έμαθαν τις σχετικές δηλώσεις του Πορτογάλου και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «μερένχες» επιθυμούν να συναντήσουν στο εφετινό Champions League την Τσέλσι του Μουρίνιο, προκειμένου να απαντήσουν στον πρώην τεχνικό τους.


Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να τόνισαν: «Μακάρι να συναντήσουμε τον Μουρίνιο στο Champions League φέτος. Να πάμε στον τελικό και να παίξουμε με την Τσέλσι. Τότε να δούμε τι θα λέει. Να μας αφήσει στην ησυχία μας. Ανήκει πλέον στο παρελθόν κι εμείς προχωρήσαμε και πετύχαμε τόσα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.