“Ανοιχτή” η επιστροφή Φερνάντο Τόρες

Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτή είναι τώρα!

Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτή είναι τώρα!


Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας, Ενρίκε Θερέθο το γνωρίζει και άφησε να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά ο Τόρες τη φανέλα των “ροχιμπλάνκος” είναι ορατό. «Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εδώ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί!


Εχουμε μια φανταστική ομάδα που θα παλέψει για τρεις τίτλους, αλλά είμαστε έτοιμοι να ενισχυθούμε ακόμα και στις 31 Ιανουαρίου» δήλωσε ο Θερέθο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς οι νεοαποκτηθέντες, Μάριο Μάντζουκιτς, Αντουάν Γκριζμάν, δεν έχουν καταφέρει να αναπληρώσουν το κενό που άφησε ο Ντιέγκο Κόστα φεύγοντας για την Τσέλσι. Μπορεί, άραγε, ο Τόρες;


Πριν από 11 χρόνια, έγινε ο νεότερος αρχηγός στην Ιστορία της Ατλέτικο, σε ηλικία 19 ετών. Το αγαπημένο παιδί του “Βιθέντε Καλντερόν” έφυγε για τη Λίβερπουλ το 2007 και εξελίχθηκε σε ηγέτης της επιθετικής γραμμής των “κόκκινων”. Ομως, πήρε την κατιούσα από το 2011 και την -ύψους 50εκ. λιρών- μεταγραφή του στην Τσέλσι. Εκτοτε, πασχίζει να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό, κάτι που δεν έχει πετύχει ούτε στη Μίλαν με την οποία έχει 10 συμμετοχές και ένα γκολ από το ξεκίνημα της σεζόν. Είναι, ωστόσο, ένας από τους κορυφαίους στράικερ του 21ου αιώνα, μέλος της “χρυσής” εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010 και τα EURO του 2008 και του 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.