Μπαρτσελόνα: Δεν το έχει πλέον ο Τσάβι

Ο Τσάβι δεν κατάφερε να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και είδε το αρνητικό του σερί να μεγαλώνει.

Η ήττα 3-2 από τους «μερένχες» απομάκρυνε τους «μπλαουγκράνα» από τον φετινό τίτλο, ο οποίος θα καταλήξει στη Μαδρίτη. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -11 (70 βαθμοί). Παράλληλα, το συγκεκριμένο ματς έδειξε πως ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει πλέον τον τρόπο να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη στα «clasico».

Πλέον, μετράει τέσσερις σερί ήττες στα ντέρμπι με τους Μαδριλένους. Τα «clasico» που έχει χάσει είναι ο περσινός ημιτελικός του ισπανικού Κυπέλλου, τα δυο φετινά ντέρμπι πρωταθλήματος και το ματς για το ισπανικό Super Cup. Τέσσερις σερί ντέρμπι είχε χάσει ο Πάτρικ Τζόζεφ Ο’ Κόνελ, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα από το 1935 έως το 1940.

Συνολικά σε δέκα ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει τέσσερις νίκες και έξι ήττες. Και στα δέκα ματς έχει αντιμετωπίσει τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό να έχει πάρει πλέον προβάδισμα στις μεταξύ τους «μονομαχίες». Τα γκολ στα συγκεκριμένα ματς είναι 21 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και 17 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Τσάβι είχε 17 νίκες, δώδεκα ισοπαλίες και 13 ήττες κόντρα στους «μερένχες» σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτά τα ματς είχε σκοράρει πέντε φορές και είχε μοιράσει δέκα ασίστ. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 13 νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες σε 29 ματς, ενώ στο Champions League είχε μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Για το ισπανικό κύπελλο, ο Τσάβι είχε μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ στο ισπανικό Super Cup είχε δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Το πρώτο γκολ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης το είχε σημειώσει τη σεζόν 2001-2002, στο εντός έδρας 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.