Χετάφε-Τζιρόνα 1-0: Ήττα “μαχαιριά” για τους Καταλανούς

Την τέταρτη σερί εκτός έδρας ήττα υπέστη η Τζιρόνα από μία εξαιρετική Χετάφε και δείχνει να χάνει δυνάμεις στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η Χετάφε ήταν πολύ καλά οργανωμένη, άψογη τακτικά και πήρε δίκαια τη νίκη που της επιτρέπει να κυνηγάει, έστω και με λίγες πιθανότητες, το όνειρο της Ευρώπης.

Ματς με πολύ τακτική είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να αλληλοεξουδετερώνονται. Καλύτερη στα σημεία η Χετάφε, απείλησε στο 30ο λεπτό με τον Γκρίνγουντ και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 34΄ κατάφερε να σκοράρει όταν μετά την κάθετη πάσα του Μορίμπα, ο 19χρονος Σαντιάγκο βρέθηκε αφύλακτος πλάγια μέσα στην επριοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κατσανίγκα για το 1-0. Μετά το γκολ, ανέβασε την απόδοση της η ομάδα του Μίτσελ και απείλησε δύο φορές με τον Ντόβμπικ (43΄, 45΄) και με τον Πόρτου στο 37ο λεπτό.

Στην επανάληψη, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία οι Μαδριλένοι κινδύνευσαν ελάχιστα και μάλιστα έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 80ο λεπτό, αλλά στο τετ α τετ, ο Μάτα νικήθηκε από τον Κατσανίγκα. Αυτή ήταν η 4η εντός έδρας νίκη σε 6 παιχνίδια με τους Καταλανούς για τη Χετάφε,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.