Τζιρόνα-Ράγιο Βεγεκάνο 3-0: Πω πω ένας Σάβιο! (highlights)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 19χρονο Σάβιο που σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις του αγώνα, η εκπληκτική Τζιρόνα, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση μετά από 26 αγωνιστικές στη La Liga.

Υπό καταρρακτώδη βροχή στο “Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι”, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα να δούμε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο με μηδαμινές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τα εύσημα ασφαλώς ανήκουν στον Ίνιγο Πέρεθ, τον νεαρό τεχνικό των Μαδριλένων που μετά την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του, στο ντεμπούτο του στον πάγκο την προηγούμενη αγωνιστική με τη Ρεάλ, έστησε αριστοτεχνικά τη Ράγιο με αποτέλεσμα οι Καταλανοί που διαθέτουν τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, να τελειώσουν το πρώτο 45λεπτο, χωρίς τελική στην εστία.

H εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς στην επανάληψη, με τη Τζιρόνα να κλείνει στα καρέ της την ομάδα της Μαδρίτης και να ανοίγει το σκορ στο 56ο λεπτό με τον Τσιγκανκόφ. Στα τελευταία λεπτά, ανέλαβε δράση ο Σάβιο, ο 19χρονος Βραζιλιλιάνος που ανήκει πλέον στη Μάντσεστερ Σίτι. Μέσα σε τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις, π[ετυχε δύο όμορφα γκολ και η Τζιρόνα έφτασε στο επιβλητικό 3-0. Η Ράγιο από την άλλη πλευρά παρέμεινε για 7ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.