Κάντιθ-Θέλτα 2-2: “Έσωσε τη παρτίδα” ο Ματσίς (highlights)

Με μια γκολάρα του επιθετικού από τη Βενεζουέλα στο φινάλε, η Κάντιθ θα πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα του Βίγκο.

Φοβερό ματς έγινε στην Ανδαλουσία, με την Κάντιθ να υποδέχεται τη Θέλτα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga. Παρά το προβάδισμα δύο γκολ της ομάδας του Βίγκο, οι γηπεδούχοι βρήκαν αντίδραση και με ένα υπέροχο σουτ του Ματσίς στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, πήραν το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Στους 21 βαθμούς ανέβηκε η Θέλτα, που μπορούσε να πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα μια τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Ιάγκο Άσπας (11′) και Σβάντμπεργκ (58′) οι σκόρερ, αγωνίστηκε για περίπου ένα εικοσάλεπτο ο Δουβίκας.

Στους 18 πόντους ανέβηκε η Κάντιθ, που βρίσκεται στο -3 από τη Θέλτα στην 18η θέση, που οδηγεί στη La Liga 2. Χουάνμι (66′) και Ματσίς (90+8΄) της χάρισαν ένα πολύτιμο βαθμό, αλλά σίγουρα χρειάζεται περισσότερα για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Στην επόμενη αγωνιστική, η Κάντιθ θα παίξει εκτός έδρας απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ η Θέλτα θα υποδεχθεί την ουραγό Αλμερία.

Κάντιθ (Πελεγκρίνο): Λεντέσμα, Καρσελέν (86′ Ζαλντούα), Τζουστ, Μερέ, Ερνάντες, Σομπρίνο (65′ Ράμος), Αλκαράθ, Εσκαλάντε (65′ Κουαμέ), Ναβάρο (86′ Ματσίς), Χουάνμι, Γκόμεθ (65′ Γκουαρδιόλα)

Θέλτα (Μπενίτεθ): Γκουαΐτα, Μανκίλο (75′ Μινγκέθα), Στάρφελτ, Νούνιεζ, Σάντσες, Αλέντε [57′ Σβάντμπεργκ (84′ Ντομίνγκες)], Τάπια (57′ Ζαΐλσον), Μπελτράν, Ντε Λα Τόρε, Άσπας, Λάρσεν (75′ Δουβίκας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.